Reverse Sponsoring

 Sponsoren en gesponsord worden niewe stijl
Sponsoren wordt investeren

Als sponsor ruil je jouw bijdrage voor publiciteit. Een bedrijf kan daarvan profiteren. De particulier krijgt er vaak weinig tastbaars voor terug.

 

Tijd voor een nieuw concept. Een gedeelte van het sponsorgeld wordt geinvesteerd, zodat het kan renderen. Je verwerft aandelen. Vervolgens kan vrijwel iedereen gesponsord worden. Professioneel of amateur, sporter of een heel andere categorie. Als je publiciteitswaarde hebt, ben je interessant.

 

Bij reverse sponsoring investeren we allemaal in hetzelfde merk. Daar heb je wel een bijzonder merk voor nodig. Het openbare merk PappaGallis. Een openbaar merk kan iedereen gebruiken en verbindt daarmee alle belanghebbenden. Dat maakt dit concept tot een ijzersterk marketing instrument met een ongekend breed draagvlak. 

 

Gesponsorde krijgt meer

Voor de gesponsorde zijn er ook een aantal voordelen.

 

Bij traditionele sponsoring wordt de te leveren presatie vooraf vastgelegd. Bij reverse sponsoring bepaalt de gesponsorde zelf wat voor en hoeveel publiciteit hij levert. Hij bepaalt daarmee zelf de hoogte van de sponsorinkomsten.

 

Dat komt omdat de gesponsorde een eigen belang in het gebruikte openbare merk ontvangt. Daardoor zijn de gesponsorde en de sponsor zakelijk verbonden. Zij hebben beiden hetzelfde belang. Een unieke innovatie van sponsoring.

 

Geinteresserd in een innovatieve sponsor? Neem contact op met PappaGallis en start jouw campagne. 

PappaGallis Open Source Brand 2014. No animals were harmed in the making.​