Connecting Brand

 Gebruik het merk en verbind jezelf met het netwerk

Ik ben consument

De moderne consument is een wandelende reclamezuil voor bedrijven die ons eerst van alles verkopen en daarna met onze permissie gebruiken voor de promotie van hun merk.Daar sta je dan in merkkleding in de supermarkt. Je rekent je boodschappen af, inclusief de boodschappentas met het logo van de supermarkt, waarna je buiten reclame loopt voor die supermarkt. Daarna stap je in je auto waar, onder het kenteken, de naam van het garagebedrijf prijkt waar jij die duizenden euro's voor het vervoermiddel hebt besteed.Kan dat niet anders? Jawel, PappaGallis!

Ik ben ondernemer

Als ondernemer doe je vreselijk je best om jouw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Je adverteert, je neemt een reclamebord bij de voetbal en veel meer van dat soort zaken. Als je nou eens een bekend merk tot je beschikking had, zou dat een stuk gemakkelijker zijn. Zoek niet verder, PappaGallis is een openbaar merk. Jij mag het merk gratis gebruiken en vele ondernemers en consumenten wereldwijd doen hetzelfde. Sterker nog, zij hebben hetzelfde belang als jij. Dit merk is van ons allemaal, want iedereen kan mede-eigenaar van PappaGallis worden.

 

Ik wil alles weten

Dit concept is commercieel vele malen beter dan Facebook, Youtube, Twitter of LinkedIn.

In tegenstelling tot deze klappers maakt PappaGallis weinig kosten. Er is bijvoorbeeld geen CEO in dienst die met een topsalaris naar huis gaat.Daarnaast is het verdienmodel helder:

er zijn 3 manieren om geld te verdienen met dit concept:

  • stijging van de aandelenkoers
  • rendement op belegd aandelenkapitaal
  • ondernemerswinst PappaGallis producten

Dit merk verbindt mensen wereldwijd. Ondernemers onderling, ondernemers met consumenten en consumenten onderling. Join and connect yourself.

 

PappaGallis Open Source Brand 2014. No animals were harmed in the making.​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now