Samen zijn we sterk

Iedereen heeft zijn eigen talent. Al deze talenten samen maken ons tot iets unieks. Natuurlijk hebben andere grote bedrijven ook veel mensen in dienst, maar bij PappaGallis ben je als mede eigenaar niet alleen emotioneel, maar ook financieel verbonden met het merk. Bovendien past PappaGallis altijd bij jou. Het is wat jij er van maakt en dat past dus precies bij jou.

Lees verder en laat je inspireren door de foto's van werk in uitvoering. Wat zou jij kunnen doen?

Onze Visie

We geven allemaal dagelijks geld uit. Economie is het rondpompen van geld. Hoe meer geld er bij jou voorbij komt, des te hoger je levensstandaard. Als je jouw uitgaven doet binnen een bepaalde cirkel (PappaGallis) dan creëer je daarmee een circuit waarbinnen geld sneller bij jou terugkeert. 

 

We moeten scherp zijn. Een voorbeeld:

Autobedrijven zetten onder onze kentekenplaten reclame-uitingen voor hun bedrijf. Wie maken er dus gratis reclame? Juist.

Met het PappaGallis kentekenstickerpakket vervang je die gratis reclame door reclame voor het bedrijf waar jij aandeelhouder van bent. Daar heb je wat aan!

​Als je boodschappen doet in de supermarkt, welke boodschappentas heb je dan bij je? Vaak maak je reclame voor de supermarkt waar je ook nog eens je omzet brengt. Waarom niet gewoon een PappaGallis boodschappentas om jouw eigen bedrijf te promoten?

​We dragen allemaal dagelijks kleding. Met een beetje geluk maken we ook nog reclame (wij zien dat zelf anders) voor het merk, dat er in geslaagd is om ons de merkkleding tegen een stevige prijs te verkopen. Misschien is het handiger om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Subtiel, door middel van het beeldmerkje of opzichtig middels een full color logo op je sweater of t-shirt. Precies zoals jou dat het beste past.

 

Alles over PappaGallis

Connecting Brand is een nieuw en uniek concept. Het antwoord op de crisis waarin de wereld zich op dit moment bevindt.​Out of the box denken vereist out of the box handelen.


​Lees hier alles over jouw en ook ons bedrijf PappaGallis

 

PappaGallis Open Source Brand 2014. No animals were harmed in the making.​